Recept Träning Tävlingar

fredag 1 maj 2015

Hur gick det och vad händer nu?

Här har det varit tyst men nu tänkte jag försöka skriva lite om tävlingarna som var 19 april. Och mycket bilder blir det idag!

Dagen började med väckning 5.45. På programmet var det sminkning, hår och korrigering av färgen jag svettats fläckig under natten. Mot Helsingfors startade vi strax efter 9.
Alltid lika skönt när någon annan sminkar och fixar håret på en!
Smink och hår klart. Väntar på att färgen torkar.
En hel del riskakor med honung blev det ätit.
I bilen på väg till Kulturhuset!
Jag var hela morgonen lugn och var inte alls nervös inför min debut i Body fitness. Jag var nöjd med min form och vad jag åstadkommit, fast jag visste att jag inte hade någon chans mot de andra tjejerna.
Vilar lite
Uppvärmning på gång!
När vi kom till Kulturhuset i Helsingfors sökte vi ett hörn vart jag bredde ut gympamattan och så var det att ta det lugn en liten stund. Som debutant hade jag det väldigt lätt när jag hade min coach med mig som sa precis vad jag skulle göra. Efter vilan blev det att börja värma upp, olja, limma bikinin på plats och annat små-fix. När vi blev upp ropade och vi ställde oss i kö började nervositeten smyga sig på. Jag tog några djupa andetag och sade tyst till mig själv "Nu när du kommit så här långt är det försent att backa ur! Nu kör vi!" Och sen gick jag upp på scenen med ett leende på läpparna.
Sista poseringarna före scenen
Stark!
  Känslan på scenen var någonting som jag aldrig tidigare upplevt, och där på scenen beslöt jag att det här vill jag uppleva på nytt! När jag kom bakom scenen kramade jag om coachen och något av det första jag sade var "Jag vann! Jag vann över mig själv!" När de meddelade att jag inte slapp vidare från första elimineringen kom det inte som någon överraskning och jag blev inte ens besviken. Jag visste att jag var allt för mjuk för att klara mig, men jag var nöjd, för trots alla motgångar under resan hade jag dragit dieten till slut och klivit upp på scenen.
Vi var nöjda fast jag föll bort redan i början.
Aah! Anjovis-ägg smörgåsarna!
Efter tävlingarna har jag gett kroppen mycket vila och mat. Någon gymträning har jag ännu inte gjort, men jag har varit på länk och två gånger på gympa. Men nu börjar jag ha en längtan till matschema och gymmet, så tur är att vi med coachen i helgen skall träffas och planera framtiden. En sak vet jag om framtiden och det är att jag skall på nytt upp på fitness-scenen men frågan är bara sker det 2016, 2017 eller så sent som 2018? Kanske vet jag det bättre efter helgen!
Nöjd tjej på väg hem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar