Recept Träning Tävlingar

tisdag 12 maj 2015

Krig och tjuvstart..

Igår vaknade jag tidigt av iver. Iver att äntligen få göra min första ordentliga träning efter tävlingarna. Coachen skickade på söndag kväll att jag får tjuvstarta lite och börja köra hårt redan denna vecka. Bästa meddelandet på länge!

Men på förmiddagen, före gymmet och nattskifte, tänkte jag att jag skulle sköta om mina blommor lite. Vattenkannan i hand och började vattna. Kökets blommor okej, ena blomman i vardagsrummet okej och sen hände någonting ingen vill att ska hända. Upp ut krukan börjar det krypa små svarta myror. Sen börjar jag titta i nästa kruka och samma sak där och i nästa. Det här betyder krig! Ut med blommarna för mull byte, burkar med myr gift på blombräden och dammsugaren i hand. Blev oplanerad städning av hela huset och idag mera gift från butiken att strö ute runt huset så de oinbjudna gästerna stoppas redan före de hittar in. Detta krig ska jag vinna, jag vann ju ifjol också!

Nu ska ut ur mitt hus!
Efter städning och myr-jakt blev det då den efterlängtade träningen. Och på schemat var det rygg och bröst. Började med ryggen och gjorde varannan övning för ryggen och varannan för bröstet. Det blev en riktigt bra träning och idag känns det i både rygg och bröst. Ikväll blir det träning för benen. Här skall det byggas muskler och STORA sådana!

Så trots myr-episoden så var det en riktigt bra dag igår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar