Recept Träning Tävlingar

torsdag 21 maj 2015

Värmer hjärtat!

Måste bara få komma och berätta om en sak som skedde igår och som fick en bra dag att bli ännu lite bättre.
På väg på dop i lördags var jag fick äran att bli fadder till lilla F! <3
Efter mina tävlingar, och speciellt efter att ett inlägg om mina tävlingar sattes upp på Bodytonic Gyms facebook-sida, så har många på gymmet kommit och frågat om tävlingarna, hur det känns efter och vad jag nu har för planer. Men igår blev jag riktigt överraskad.
En av mina favoritbilder från tävlingarna!
Jag var på jobbet och på plats var också våra samarbetspartners. En av kvinnorna log stort när hon såg mig men kom inte och pratade desto mera för jag höll på med jobbuppgifter, jag log tillbaka men fattade inte riktigt vad som var så roligt. Hade jag någonting i ansiktet, frisyren flugit råddig? Efter en stund när jag inte prata med någon kom hon och sade "Oj vad du ser bra ut! Tittade på dina foton och jag tänkte inte känna igen dig. Vilken förändring!" Jag kunde inget annat än tacka för komplimangen och le. Hade inte riktigt väntat mig sådan kommentar i den situationen, mitt ute på vägen håret flygande och farande och trött efter 11 timmar på jobb. Nå det räckte ju inte med det för efter en stund när jag tittade på vad de andra höll på med kom en av männen och gratulerade mig. Trögtänkt som jag är frågar jag vad han gratulerar till och till svar fick jag "Ja vart har man varit och vad har man gjort?". Och då fattade jag ju förstås att han också mena tävlingarna.

På gymmet har det varit helt naturligt att bli tillfrågad om tävlingarna, men på jobbet av någon som inte är arbetskompis kom som en överraskning. Men efter det gjorde det inte lika mycket att vara på övertid för dessa komplimanger och grattisar värmde mitt hjärta resten av kvällen! Tack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar