Recept Träning Tävlingar

lördag 1 augusti 2015

Återupplivningsförsök!

Här har det nu varit tyst en lite längre tid och till det finns det flera orsaker. Jag har inte orkat eller hunnit skriva, jag har behövt lite tid att fundera och vissa saker har gått skepp rätt åt h*lvete så jag har inte tyckt att jag haft någonting att skriva om. Och jag har haft semester och försökt koncentrera mig på viktigare saker än internet, som t.ex. familjen och vännerna.

Den senaste tiden har varit en hel del kämpande! Alla frågar hur det gått med träningen efter dieten, men den är ju inte problemet utan MATEN. Har nästan hela tiden sug efter någonting och hungern är med också. Jag har inte klarat helt av att hålla mig till mitt matschema 6 dagar i vecka och ha fri-ätningsdag 1 dag i veckan som det varit planerat, utan ibland har det slunkit ner lite extra mellan varven. För stora portioner av helt vanlig mat, men även sött och salt. Det både känns och syns i kroppen och jag är inte alls nöjd med denna viktuppgång efter tävlingarna. Det har kommit mycket mera än vad jag hade tänkt mig. Och detta är också en orsak varför jag inte skrivit. Jag har inte mått bra av detta och jag skäms över att det gått som det gått. Av denna orsak har jag inte just tagit några foton heller, för jag ser bara hur stor jag är och vill inte att alla skall se hur jag misslyckats. På gymmet har det bara känts som att alla tittar på mig och tänker "Har hon verkligen stått på scenen för några månader sen?!? Skulle man aldrig kunna tro med den fett mängden!"

Provade på supning och köpte mig en egen bräda.
Men nu börjar det kännas som att jag börjar ha det något så när under kontroll och nu är det bara att koncentrera sig på framtiden och vart jag vill komma med min träning. Var i söndags på kaffe med coachen och pratade om hur det har gått, vad jag tänker och vad vi nu siktar på. Tack för det! Och nu efter det så har jag igen en gång konstaterat att maten tar inte slut här i världen och jag vet ju inners inne att min kropp mår bäst av regelbundna mattider och riktig mat, inte av socker, fett och salt om vart annat i mängder och när som helst. Och vill jag utvecklas så gäller det att skärpa sig nu och ge kroppen det den vill ha!
En av de många gångerna på gymmet.
Och på tal om träning så den har gått riktigt bra under denna tid jag inte har skrivit någonting. Ibland skulle jag nästa haft energi och motivation att träna mera, men måste försöka vila ibland också. De visa säger ju att musklerna växer i vila!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar