Recept Träning Tävlingar

tisdag 5 januari 2016

Fem månader av tystnad!!

Ja fem månader av tystnad har det varit här. Men nu blir det ändring på det. På riktigt!

Orsaken till tystnaden är så enkel som att jag mått dåligt och skämts över vad jag gjort med min kropp efter tävlingen i april ifjol och inte tyckt jag haft någonting att skriva om när jag "bara" tränat utan specifikt mål. Eller målet har ju hela tiden nog varit att bygga muskler men när de små jag har är väl täckta av ett bra lager med fett så har jag inte heller tagit några formbilder de senaste månaderna, eller halv året rättare sagt. Men nu ska denna kärring i form!
Såhär liten vill jag kanske inte va men närmare detta än en bulladeg!
Sommaren och hösten har jag inte hållit mig till matschema utan ätit vad som helst, hur som helst och när som helst. Orsaken till att jag ätit dåligt är trötthet och stress på det personliga planet. Och detta är orsaken till att jag samlat på mig så mycket extra fett. Men nu har jag fått nog av detta! Allt var så mycket lättare när man inte gick runt och bar på en massa extra vikt, så det är inte bara utseendemässigt som jag vill lätta på bördan lite, utan jag vill ha det lite lättare att göra saker.

På fredag har jag träff med coachen så då ska vi se om jag börjar med en liten mellan diet och så ska vi fundera lite på när nästa tävlingar är.
Nästa gång ska de vara större muskler och mindre fett.
Hoppas jag fått byggt någonting fast maten inte alltid varit det optimala.
Vet inte om någon är intresserad av vad jag skriver, men jag skriver nu ändå. När jag inte har så många vänner här nära så är detta ett sätt att ventilera tankarna när jag inte slipper och prata av mig så ofta som en sån här pratkvarn skulle ha behov av.

Hoppas ni har haft en fin början på året och god fortsättning så hörs vi igen! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar