Recept Träning Tävlingar

söndag 24 januari 2016

När förra veckan gick lite si som så med maten så har denna vecka gått riktigt bra. Ätit bra och med jämna mellanrum så ämnesomsättningen hållits igång. En liten hunger har känts men det har jag nu klarat ganska lätt. För nu har jag målet klart. Och det att jag t.ex. inte haft uppsvälld mage, som jag får när jag ätit bl.a. socker och vitt mjöl, eller annars mått dåligt har bara gjort saken ännu lättare.

Träningar har denna veckan blivit fyra gymträningar och en Hiit&Move-gymppa. Fick extra motivation igen på gymmet denna vecka när jag fick höja vikterna i stor del av övningarna och så fick jag spänna stödbältet jag använder med ett hål till. Fast vikterna inte är det viktiga så motiverar det nog när man märker att man blivit lite starkare igen.

Idag var jag på poseringsträningar. Har inte poserat eller haft på mig mina tävlingsskor sedan tävlingen ifjol, så förutom sjuka fötter av skorna fick jag liten längta till tävlingsförberedelserna.

Sambon köpte ny tv s då beslöt jah att möblera om i vardagsrummet. 
Annars så har jag jobbat tre nätter denna vecka, tagit det lugnt och pysslat hemma. Och så möblerade vi ju om vardagsrummet i torsdags också. Och vid tandläkaren fick jag gott betyg i onsdags.

Nu skall jag fortsätta slöa i soffan och sen blir det att gå och sova tidigt ikväll, haft dubbel nattskifte och sov bara tre timmar idag p.g.a. tidig väckning träningarna. God fortsättning på söndagen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar