Recept Träning Tävlingar

lördag 9 januari 2016

Nu har vi bestämt..

Var då i fredags och masserade mig och pratade lite med coachen om framtiden. Nu har vi beslutit när nästa tävlingarna är och hur närmaste månaderna ser ut. Som jag gissade, och ville, så kommer jag nu i vinter och vår ta ner vikten lite och sen ska jag se till att inte samla på mig så här mycket extra fett igen. Till muskler är mycket välkommet!

Jag har denna vecka haft vilo/lätt vecka från träningen och testat på två olika gymppan på gymmet. Båda var riktigt roliga men märkte igen att det är en tid sedan jag gjort någonting sådant för i något skede trodde jag att jag inte skulle överleva. Men det gjorde jag! Kroppen är inte van med sådant så nu beslöt vi med coachen att jag kommer i fortsättningen gå 1-2 gånger i veckan på gymppan på sidan om gymmet, för att få boostat konditionen och syreupptagningen lite. Nu finns det inget annat val än att köra hårt, men förståndigt, mot en lättare kropp!

Sitter som bäst på tåget upp till Österbotten. Har ledigt en vecka nu och jag tänkte spendera den där med familjen och vänner. Ska bli roligt för det börjar vara allt för många månader sedan jag var uppe sist.
Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar