Recept Träning Tävlingar

lördag 17 december 2016

Päivän tapahtumat - Dagens händelser

Tänään tuli käytyä tiimin kanssa Haikkoossa Inbody-mittauksessa, ergometri-testissä ja Huippukylmä ja vielä yhden tiimiläisen luona syömässä, tekee posetreenit ja muutenkin seurusteltu. Huikea tiimi meillä!

Testeistä sen verran että olen ihan tyytyväinen. Inbodyssa näki että vähän lihasta ollaan kyllä saatu lisää tässä parissa vuodessa, mutta jonkin verran rasvaa löytyy kanssa. Mutta sitähän me nyt poltetaan dieetillä ja luulisin että aika erinäköinen paketti lavalla huhtikuussa.
Ergometri, missä mitattiin hapenottokykyä, oli kanssa ok. Tuntuu siltä että vaikka mikä tulos olisi haluaisin olla vähän parempi. Seuraava kerta sitten!

Nyt unta palloon!

Illalla oli vielä takareisi-pakara-hauis -treeni.
På kvällen var det ännu benträning.
Idag var vi med teamet till Haiko på Inbody-mätning, ergometer-test och Huippukylmä och så var vi till en team-medlem och äta, göra poseringsträningar och umgås. Vi har ett helt super team!

Jag är helt nöjd med testen. Inbodyn visade att lite muskler har det nog kommit till på dessa två år men det finns nog fett också. Men det skalar vi ju nu bort under dieten och jag tror att vi kommer se helt annat paket på scenen i april.
Ergometern var också helt okej. Känns som att det är ingen skillnad hur bra resultatet sku vara så vill jag vara ännu bättre. Men det blir som mål till nästa gång!

Nu å sova!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar