Recept Träning Tävlingar

fredag 7 april 2017

Päätös - Beslutet

On taas kerran kulunut vähän aikaa sitten viimeksi.

Tämä dieetti on kestänyt jo aika pitkään ja tavoite minulla oli että en nouse lavalle jos en ole kunnossa. No nythän niin sitten käy että en tänä keväänä nouse Kultturitalon lavalle. Olen itse ollut jo pitkään sitä mieltä että en ehdi kuntoon mutta lopullinen päätös tehtiin valmentajan kanssa kolme viikkoa sitten. Päätettiin että kevään kisat jää väliin ja sitten syksyllä uudestaan.

No miltä nyt sitten tuntuu?
Minun mielestä tämä oli helpotus koska stressasin koko ajan sen että kuntoon pitää päästä mutta kroppa ei toiminut niin kuin toivottiin. Nyt on enemmän aikaa ja lopputulos tulee olemaan parempi!

**************
Det har igen en gång gått en tid igen sedan sist.

Den här dieten har hållit på länge nu redan och mitt mål var att jag stiger inte upp på scenen om jag inte är i skick. Nu gick det då så att jag går inte upp på scenen i vår i Kulturhuset. Jag har själv redan länge varit av den åsikten att jag inte kommer hinna i tid och slutgiltiga beslutet tog vi med coachen för tre veckor sedan. Vi beslöt att vårens tävlingar skippas och så försöker vi på hösten på nytt.

Hur känns det här då?
För mig är detta bara en lättnad för jag stressade hela tiden att jag borda vara i skick men kroppen fungerade inte som önskat. Nu har vi mera tid och slutresultatet kommer att vara bättre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar